субота, 27. септембар 2014.

Vichy Aqualia Thermal - poklon za 7-dnevnu rutinu

     Ove godine Vichy je predstavio novu liniju Aqualia Thermal koja omogućava dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svežinu koja je naročito potrebna u trenucima kada se oporavljamo od letnjeg sunca.
     Vichy u toku septembra, uz kupovinu bilo kog proizvoda iz linije Aqualia Thermal poklanja 7-dnevnu rutinu čišćenja i nege (Purete Thermale 3in1 negu za čišćenje lica/30ml koja efikasno čisti kožu i 7 uzoraka Aqualia Thermal dinamične hidratacije za normalnu i osetljivu kožu). 
     Aqualia Thermal proizvodi za dinamičnu hidrataciju sadrže ultrasenzorijalne teksture optimalne tolerancije i pružaju efikasnu transformaciju za svežu lepotu kože. Linija se sastoji od Aqualia Thermal dinamične hidratacije za normalnu do mešovitu i suvu osetljivu kožu i moćnog seruma za sve tipove kože.
     Aqualia Thermal dinamična hidratacija (50ml - 2.342 dinara/preporučena cena) efikasno hidrira isušena područja lica zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz kožu lica, a efekti su - svež ten i dugotrajna hidratacija, dok Aqualia Thermal serum  (2.342 dinara/preporučena cena) koji sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu, daje tenu svež i blistav izgled.
     Hidratacija je jedan od ključeva za postizanje idealne kože koju lako možete imati sa novom Vichy linijom Aqualia Thermal.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...