петак, 26. септембар 2014.

Dermolab Intensive Firming Treatment

      Dermolab Intensive Firming Treatment  (Jasmin, akcijska cena 1.512 dinara) predstavlja koncentrat koji deluje ne samo na zatezanje kože, već i na "peglanje" bora. U sastavu ima nekoliko vrednih sastojaka koji omogućavaju takve rezultate. Prvi je hijaluronska kiselina koja je poznata po sposobnosti vezivanja vode, pa zbog toga - povećavajući volumen, deluje na popunjavanje bora i hidriranje kože. Drugi važan sastojak je gatulin koji ublažava mikrokontrakcije lica, koriguje mimične bore  i sprečava njihovo nastajanje, dok je treći - Polylift, patentirana aktivna materija koja stvara elastični film na koži i čini je zategnutijom, mekšom i blistavijom.
      Intensive Firming Treatment  se nanosi blagom masažom  i to  samostalno ili pre ili posle uobičajene kreme. Tekstura mu je vodeno gelasta, lako se razmazuje i brzo upija. Za celo lice su dovoljne dve ili tri kapi, pa bočica od 15ml može da traje dugo vremena.
      Ja tretman koristim samo uveče i to samostalno, bez dodavanja uobičajene nege. Lice posle njega zaista deluje osveženo i zategnutije, ali....čim se probudim - efekat je slabiji. Izgleda da ću morati da počnem da ga koristim i ujutro i to samo na problematičnim delovima (marionetske bore) i da se nadam da vidljiviji rezultati neće izostati. 



URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...