понедељак, 22. септембар 2014.

Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate

     Ovih dana u Jasmin je stigao Shiseido novitet  - Ultimune (12.290 dinara). On predstavlja inovativni tretman kojim se potstiče jačanje imuniteta kože.
    Između ostalog, proizvod deluje i na Langerhansove ćelije koje regulišu imuni sistem kože, tj.snagu koja je odgovorna za zdravu kožu mladalačkog izgleda.
      Prema proizvođaču, Ultimune potstiče sve funkcije kože i pomaže joj da se odupre starenju, da se  zaštiti od spoljašnjih i unutrašnjih faktora, da se regeneriše i da ojača.
      Tekstura je lagana i vodeno gelasta, lako se razmazuje i brzo upija. Dovoljna je mala količina da bi se proizvod naneo na celo lice tako da pakovanje od 50ml može da traje dugo vremena i pored toga što je preporučeno korišćenje dva puta dnevno, pre odgovarajuće kreme.
        Ja proizvod nisam kupila, ali sam dobila tester i na osnovu trodnevne upotrebe mogu da kažem da mi je posle njega koža bila glatka i hidrirana - u stvari, bila je oličenje zdravlja i svežine. O tvrdnji da ten posle jedne nedelje korišćenja postaje ujednačen, blistav i čist, a da se posle mesec dana tonus poboljšava, koža postaje otpornija, a bore manje vidljive, pričaću kada kupim Ultimune i utrošim ga na negu svoje kože.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...