среда, 10. септембар 2014.

Flogocid - lek za sve kožne probleme

     Flogocid mast je jedan od čudesnih preparata kojima je mesto u kućnoj apoteci zbog brojnih mogućnosti za upotrebu. Ona u svom sastavu sadrži kompleks enzima u puferskom rastvoru, bornu kiselinu, etarsko ulje lavande, beli vazelin, bezvodni lanolin, holesterol, tečni parafin i eterična ulja poljskog cveća.
     Aktivne komponente deluju protiv upala, ublažavaju sve neprijatne simptome koji prate patološke promene na koži i sluzokoži, potstiču regeneraciju oštećenog tkiva i pospešuju zarastanje rana.
     Zbog svog sastava, kao i enzima prirodnog porekla, Flogocid mast ublažava upalne procese na koži i sluzokoži (akne, bubuljice, urasle dlake, urasle nokte, ekceme, oderotine, ojede, svrab...), a pomaže i kod upala potkožnog tkiva i sluzokože (kod rana koje teško zarastaju, inficiranih vlažnih ekcema, opekotina, ozeblina, čireva, fistula i upala usne šupljine). Takođe, od pomoći je i kod brzog i uspešnog eliminisanja hemoroidnih problema, kao i bolnih iritacija nastalih usled dugotrajnog ležanja (dekubitis). 
    Flogocid mast se koristi nanošenjem na obolelo mesto i njegovu okolinu u debljem sloju (po potrebi se može preko masti staviti gaza).
    Ja u kući uvek imam Flogocid jer mi se do sada pokazao uspešnim kod povremenih problema sa aknama i alergijskim reakcijama koje se manifestuju na koži.
    Na kraju da dodam da Flogocid mast ima i jednu veliku manu - miris je izuzetno neprijatan tako da je najbolje da se koristi samo u kućnim uslovima (bez mnogo prisustva drugih ljudi kojima to može zasmetati).

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...