уторак, 15. септембар 2015.

Vichy: Osunčan i blistav ten uz Teint Ideal pudere

    Tokom, ali i nakon letnjih meseci san o osunčanom i blistavom tenu postaje očekivanje broj 1 žena širom celog sveta. Vichy predstavlja Teint Ideal bronzani puder, koji nežno oblikuje crte lica i pruža efekat osunčanog i blistavog tena, ali za idealan rezultat šminkanja je pored odabira odgovarajućeg pudera podjednako važna rutina čišćenja i nege lica. 
    Vichy predstavlja 4 bitna koraka za postizanje idealnog osunčanog tena.
      
PURETE THERMALE MICELARNO ULjE je prvo Vichy ulje za čišćenje koje neguje kožu. Tokom upotrebe ono se pretvara u mleko i uklanja sa vodom. Proizvod sadrži kombinaciju micela koje nežno uklanjaju šminku i hranljivog ulja kamelije za otkrivanje idealne kože lica. Nemasna uljana tekstura efikasno uklanja čak i vodootpornu šminku sa lica i očiju. Proizvod je primeren za osetljivu kožu oko očiju i ispitan je pod dermatološkim i oftamološkim nadzorom.
AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE dinamično hidrira isušena područja zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica. Serum sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu. Posle njegove upotrebe linije isušenosti izgledaju glatkije, ten je svež i blistav, a koža  dugotrajno hidrirana. Sveža i vodenasta tekstura seruma koja se brzo upija u kožu, nemasna je, nelepljiva i primerena osetljivoj koži. Za još intenzivniju hidrataciju serum je potrebno naneti ujutru i uveče pre AQUALIA THERMAL nege.

TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER za sve tipove kože ujednačava i koriguje ten pružajući blistav i prirodan izgled kože. Dostupan je u dve nijanse, a sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog efekta na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom celog dana. 


TEINT IDÉAL BRONZANI PUDER otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namenjen je svim tipovima kože i dostupan je u univerzalnoj nijansi za svaki ten. 

VICHY TERMALNA VODA  izuzetno bogata mineralima smanjuje osećaj neprijatnosti, štiti epidermis od spoljašnjih agresija, jača prirodnu odbranu kože i ubrzava ćelijsku obnovu. Korišćenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini lepote jer ona istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 retkih minerala pruža efikasnost i prijatnost, nezavisno od toga da li se koristi kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao fiksator nege/šminke ili kao prijatno osveženje za osetljivu kožu. Voda je prirodno formulisana i nije je moguće naučno reprodukovati, hipoalergena je, bez mirisa i bez konzervansa.

    Osim saveta Vichy stručnjaka na web stranici Teint Ideal proizvoda pogledajte i savete make-up stručnjakinje Magdalene Radibratović i video tutorijal kako postići osunčan i blistav ten.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...