недеља, 6. септембар 2015.

Nove zapovesti za jesenji make-up

     Po temperaturi se vidi da je došao kraj leta tako da već danas možemo da počnemo da se opraštamo od letnjih bronzanih boja na licu i da razmišljamo koje novosti da uvedemo u jesenji make-up. Ako je po modnim revijama primetno je nekoliko stvari koje će biti u trendu narednih meseci.

     Ajlajner je i dalje aktuelan, ali ne više tako precizan kao ranije. Sada je dovoljno naneti ga uz rub trepavica i malo razmazati sa četkicom čime se dobija prirodniji izgled. Takođe, mora se primetiti da su smeđa i siva skoro u potpunosti zamenile crnu boju ajlajnera.


    Kada su u pitanju usne i dalje su prisutne nude nijanse, ali ovoga puta izbor treba da budu tonovi koji su malo svetliji od prirodne boje usana.
     No make-up je neprimetno izmenjen - iako je koža i dalje nenašminkana, na nju je potrebno naneti minimalnu količinu korektora (ili hajlajtera, što je meni draže).


     Jake, guste obrve su ostale u trendu mada sa malo mekšim i manje strogim izgledom.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...