среда, 2. септембар 2015.

Dani Eucerina u septembru - popust 20%



     U periodu od 1. do 30. septembra Eucerin® preparate možete kupiti po ceni sniženoj za 20% i opremiti svoje police u kupatilu, kao i kozmetičke torbice sa proizvodima koji će vašoj koži omogućiti da se izbori sa negativnim, ali i da dugo zadrži sve pozitivne posledice leta i  dobije zdrav izgled, sjaj i lepotu.  


        
     Kraj leta, povratak u gradske sredine i zahuktavanje nove radne sezone, svake godine donesu nam jednu vrstu stresa, ali ...posledice ovih promena ne trpimo samo mi i naše telo, već i naša koža. Čak i ako ste se po svim propisima čuvali negativnog sunčevog zračenja, prvi septembarski dani otkriće tragove koje je ostavilo leto – prikrivene akne, isušenost, hiperpigmentaciju….
    Da bi se oporavila i pripremila za period koji dolazi Vaša koža traži povratak rutini u svakodnevnoj nezi, a to joj sada možete obezbediti po povoljnijim uslovima jer -  Eucerin®  misli na vas!

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...