петак, 11. септембар 2015.

Preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler linije u specijalnom pakovanju sa 25% popusta

Na pragu smo jeseni, ali nam sunčanih dana nije dosta. Priželjkujemo i najmanji tračak sunca jer nam donosi prijatno, iako melanholično, sećanje  na najbezbrižniji period godine koji je iza nas. Brzo smo zaboravili duge periode visokih temperatura, kada je intenzitet sunčevog zračenja bio takav da je čak i uz odgovorno ponašanje na suncu bilo veoma teško zaštititi kožu od neželjenih efekata sunčevog zračenja. Jedan od efekata UV zračenja kome smo tako dugo i intenzivno bili izloženi je i prevremeno starenje kože. Ukoliko ne preduzmemo adekvatne korake ovaj neželjeni efekat će se na našem licu veoma brzo pokazati, stare bore će se produbiti, a pojaviće se i nove. Kada se tome pridodaju činjenice da je starenje kože neminovan proces i da čak i za vreme oblačnih dana, na površinu zemlje stiže 80 odsto UV zraka, više je nego jasno - došlo je vreme da se ozbiljno pozabavimo simptomima starenja kože.

Eucerin®  Hyaluron-Filler linija u svojim preparatima koristi izuzetno efikasnu kombinaciju dugog i kratkog lanca hijaluronske kiseline, koja ima odlične rezultate  u vezivanju tečnosti u gornjem, površinskom sloju kože, popunjavanju bora  i zatezanju kože u dubljim slojevima epidermisa.

Formulacija ovih preparata sadrži i bioaktivni saponin, dobijen iz ekstrakta soje, koji stimuliše prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u najdubljim slojevima kože. Rezultat je efikasno ublažavanje simptoma prevremenog starenja kože, poboljšana vlažnost kože i sprečavanje nastanka još dubljih bora. Linija sadrži preparate za kompletnu negu, a sada  u Eucerin partner apotekama možete naći i specijalna pakovanja sa 25% popusta, koja sadrže Eucerin®Hyaluron-Filler dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu ili suvu kožu i Eucerin®Hyaluron-Filler noćnu kremu. 

Eucerin®Hyaluron-Filler dnevna krema za normalnu i kombinovanu  kožu - Dnevna krema protiv bora za normalnu i kombinovanu kožu sa SPF 15 i UVA zaštitom efikasna je u borbi protiv bora i pogodna kao podloga za šminku. 

Eucerin®Hyaluron-Filler dnevna krema za suvu kožu -  Dnevna krema protiv bora sa SPF 15 i UVA zaštitom za sprečavanje prevremenog starenja i produbljivanja bora je idealna baza za šminku.


Eucerin® Hyaluron-Filler noćna krema za sve tipove kože - Noćna krema sa naprednom formulacijom namenjenom da popuni čak i najdublje bore iznutra. Dodatno, koncentrovani dekspantenol podržava proces regeneracije kože tokom noći tako da je ona meka i zbrinuta.

 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...