четвртак, 3. септембар 2015.

Balea maska za kosu sa ekstraktom crvene narandže i uljem moringe

     Balea maska za kosu (150ml)  sa ekstraktom crvene narandže (antioksidant) i uljem moringe (ishrana i sjaj oštećenih vlasi) namenjena je za negu farbane kose. U sastavu maske su i glicerin (jačanje kose, optimalna hidratacija), Lactic Acid (hidratacija) i Citric Acid (glačanje vlasi), kao i UV filteri koji štite kosu od promene boje nastale pod uticajem sunčevih zraka.
     Formula maske ne sadrži silikone, a njena tekstura je gusta tako da nije potrebna velika količina za odgovarajuće delovanje. Inače, maska se po uputstvu drži samo dva minuta na kosi, a potom se ispere, ali...ja sam zbog vlasi koje su prilično oštećene, kao i zbog brzog ispiranja boje vreme delovanja produžila na pet minuta i....lako rasčešljavanje je prvo bilo primetno, da bi se posle sušenja kose pokazao njen zdrav sjaj. Istovremeno, kosa je bila mekša i lakša za oblikovanje.
   Na kraju moram da spomenem i osvežavajući citrusni miris maske koji je primetan tokom njenog delovanja, ali se nažalost gubi odmah po sušenju kose. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...