понедељак, 21. септембар 2015.

Essence - novi proizvodi i nove boje od septembra

Essence je sinonim za trendi, jedinstvene i kvalitetne kozmetičke proizvode – po senzacionalno niskim cenama!
Od septembra, sezona jesen/zima postaće još lepša sa mnoštvom apsolutno obaveznih proizvoda koji se pridružuju essence porodici. Cool izgledi sa wow efektom su zagarantovani!
Nude i pastelne boje su i dalje najveći trendovi predstojeće sezone – ali i tamnije nijanse poput sive i braon su od sada jednako laskave. Dolaze brojni noviteti za period jesen/zima: multifunkcionalne maskare, meki i hibridni ruževi, tečni puderi sa prirodnim efektom, kao i najnoviji hit lakovi za nokte – uključujući trendi tamne nijanse.

 eyeshadow

 Predstavljaju se pet novih essence paleta senki za oči sa pravim wow efektom. Svaka paleta nudi trendi i savršeno uklopljenje boje – od svetlih nijansi do srednjih i intenzivno tamnih. Meka i dugotrajna tekstura sa različitim efektima kao što su mat, svetlucavi ili metalik, omogućava kreiranje najrazličitijih izgleda. Postoji ukupno pet kombinacija boja.

volume & length mascara

Ova maskara pruža sve što devojka može da poželi: duge, definisane trepavice, bez slepljivanja. I like long lashes! volume & length maskara sadrži sintetička vlakna koja produžavaju trepavice te one izgledaju duže. Mala elastomer četkica sa wow efektom garantuje savršeno definisane trepavice za očaravajući pogled – i jednako se lako koristi na donjim trepavicama.

           multi-action mascara

Nova multifunkcionalna essence maskara pruža trepavicama dodatni volumen, vidno duži izgled i odlično razdvajanje. Konusni oblik elastomer četkice omogućava pokrivanje svake pojedinačne trepavice, za prelepu i savršeno definisanu lepezu trepavica.

           extreme volume mascara waterproof
                                                                          
         Trepavice dostojne obožavanja. Vodootporna sestra pridružuje se popularnom asortimanu I love extreme volume maskara, za devojke koje žele ekstreman volumen i kad se bave sportom ili plivaju! Tekstura sa ugljen crnim pigmentima pokriva svaku pojedinačnu trepavicu dok velika četka nudi više nego dovoljno volumena. 

sheer & shine lipstick
                                                         


Super meka formula novih sheer & shine ruževa ima neverovatno lagan osećaj na usnama i pruža im prelepu, suptilnu boju fantastičnog sjaja u nude, braon i roze nijansama. Ruževi su za prozračan, otmen sjaj na usnama - dostupni u ukupno dvanaest boja.


liquid lipstick


Inovativna formula tečnog ruža kombinuje odlike dva najbolja proizvoda za usne: pokrivanje svojstveno ružu i blistavost sjaja. Šest boja, među njima pepeljasto roze, kajsija roze i trendi braon, pretvaraju ovaj ruž za usne u pravi hit proizvod! Pakovanje takođe ističe dvojnost proizvoda: izgled ruža, uz praktičan aplikator sjaja za usne. 

     camouflage cream concealer         
                    
 Stiže nam i idealan duo za pouzdano pokrivanje nesavršenosti na koži i tamnih kolutova ispod očiju. Kremasta tekstura ovog camouflage cream korektora ima odličnu moć pokrivanja tako da neželjeni problemi na koži nestaju za tili čas. Dve nijanse – svetla i srednja bež – mogu da se nanose pojedinačno vrhovima prstiju ili kombinuju kako bi odgovarale svakom tonu kože. Dostupna je samo jedna duo verzija.

        matt touch blush           
      
                              
Novo matt touch rumenilo meke puder teksture pruža mat boju na obrazima. Intenzivna boja kajsije i prelepa nijansa bobica – za toplije i hladnije tonove kože – pruža tenu svež i zdrav izgled. Rumenilo je dostupno u ukupno dve nijanse.

          I  TRENDS nail polish the darks
U pravi čas za sezonu jesen/zima, popularni asortiman I  TRENDS lakova za nokte obogaćen je „the darks“ spektrom koji čine šest tamnih boja, od tamno crvene do misteriozne tamno plave, mat svetlucavo sive i intenzivno crne, za nokte koje privlače sve poglede. A tu je i dugotrajna formula, za nokte koji dugo ostaju savršeni. 

­­ studio nails triple care

Trostruki talenat: tekstura neguje, jača i štiti nokte od svakodnevnog stresa. Specijalna formula sadrži vitamin E i glicerin, za lepe i negovane nokte. Upotreba: jednostavno naneti triple care na nelakirane nokte i ostaviti ih da se osuše. 

studio nails repairing nail oil

Novo repairing nail ulje je obogaćeno bademovim uljem i dragocenim uljem argana, za intenzivnu i hranljivu negu zanoktica. Istovremeno, ulje podstiče prirodan rast noktiju. Lako se nanosi zahvaljujući praktičnom aplikatoru.





URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...