недеља, 20. септембар 2015.

REVLON Uniqone Conditioning Shampoo - testiranje

    Novo Lisino izdanje Lepa i srećna od prvog broja je počelo sa poklonima - meni je u ruke došao primerak sa Revlonovim 
Uniqone Conditioning Shampoo
 (20ml).
    U pitanju je proizvod sa 2/3 šampona i 1/3 kondicionera, namenjen za sve tipove kose. Uz to, on neguje i kožu glave.  Sastav je zanimljiv, a u njemu glavnu ulogu imaju pantenol (obnavlja kosu i vraća joj sjaj, obezbeđuje hidrataciju vlasišta i ima umirujuće i antiupalno dejstvo) i Glycine soja (antioksidant bogat vitaminom E). 
Po Revlonu, Uniqone Conditioning Shampoo blago pere kosu i kožu glave istovremeno ih štiteći i hidrirajući, zatim - kosu čini svilenkastom i glatkom ne otežavajući je pri tome, pojačava sjaj kose i u kombinaciji sa UniqOne tretmanom kontroliše frizz efekat. Takođe, korišćenjem ovog proizvoda kosa postaje primetno jača, bez ranije krtosti, a i njeno oblikovanje je lakše. 
Upotreba je kao i kada su u pitanju uobičajeni šamponi, s tim što je potrebno par minuta vršiti blagu masažu vlasišta, a zatim dobro isprati i oblikovati kosu.
     Pošto je tester proizvoda sadržao 20ml bio mi je dovoljan za jedno pranje kose, tako da su moji utisci zasnovani samo na tome. 
     Prilikom upotrebe šampon daje nežnu penu koja nimalo ne iritira kožu glave. Posle spiranja kosa je mekša, lakša za rasčešljavanje i oblikovanje. Što se tiče drugih efekata mogu da pretpostavim da je za njih potrebno duže korišćenje, kao i dodatna nega sa UniqOne tretmanom.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...