субота, 5. септембар 2015.

La Roche-Posay CICAPLAST BAUME B5

     Svakodnevne nezgode su deo naših života. Od malih nogu, pa sve do odraslog doba reskiramo potencijalna oštećenja na koži poput posekotina, ogrebotina, blažih opekotina, kao i  iritirane ili ispucale kože. Zato je za roditelje beba i dece izuzetno bitno da odaberu adekvatnu negu u slučaju pojave pelenskog osipa i iritacija, upala u uglovima usana, herpesa, ogrebotina, suvog ekcema, crvenila i svraba kod dermatitisa.
     Za one koji vode aktivan život na otvorenom takođe je bitno pronaći rešenje za površinske opekotine, ubode insekata, ogrebotine, iritacije nastale znojenjem, kao i suvu ili ispucalu kožu. Uz to, pojava iritacija nakon depilacije ili brijanja, izlaganja suncu, kozmetičkih i dermatoloških tretmana, kao i tetovaža, neprijatnosti su svakodnevice velikog broja ljudi i zato je potrebno pronaći proizvod koji preuzima ulogu sastavnog dela kućne apoteke. 
     La Roche-Posay predstavlja CICAPLAST BAUME B5 koji potstiče obnavljanje kože i deluje kao flaster koji ubrzava zarastanje iritirane ili ispucale kože. 
  Tekstura balzama je bogata, nemasna i nelepljiva,  a njenom primenom oštećeni deo kože je trenutno obnovljen i umiren sa vraćenim osećajem prijatnosti. 
     Minimalistička formula pruža optimalnu toleranciju i ne ostavlja bele tragove. Primerena je za osetljivu kožu, čak i kožu beba, jer je hipoalergena, bez parabena, mirisa i bez lanolina. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja pruža umirujuća i antioksidativna svojstva. 
     Linija proizvoda Cicaplast osmišljena je za negu čitave porodice, za tanku, osetljivu ili nadraženu kožu. 
       Cicaplast gel ubrzava obnovu iritirane ili ispucale kože dok  je Cicaplast Baume B5 umirujući balzam koji višestruko pomaže pri obnovi. 
      Cicaplast Lavant B5 je penušavi gel za čišćenje veoma osetljive, suve ili nadražene kože  koji pomaže u optimalnoj obnovi kože lica, tela, vlasišta i intimnih područja.  
    Cicaplast Mains je krema koja umiruje, štiti i pomaže pri obnovi zaštitnog sloja kože oštećenih i iscrpljenih ruku. 
   Cicaplast Levres balzam za obnovu zaštitnog sloja kože usana popunjava nastale pukotine i sprečava njihovo ponovno nastajanje.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...