субота, 26. септембар 2015.

Nove Vichy NORMADERM kreme

Nepravilnosti na koži su sve češći problem kod odraslih žena, a uzroci tih nepravilnosti mogu biti različiti, od hormonalnih ciklusa, spoljašnjih faktora poput zagađenja, do velikih životnih promena poput trudnoće. Sve je veći broj žena koje pate od pojave nepravilnosti na koži i to sve više utiče na njihovo samopouzdanje. Razumevanje kože odraslih i potrebe žena su uvek bile fokus svih Vichy napora i zato on ove godine predstavlja renovaciju linije Normaderm sa dva nova proizvoda: Normaderm dnevna krema i Normaderm BB Clear (inovacija na području BB krema koja savršeno zadovoljava potrebe odrasle masne kože sklone nepravilnostima).
Normaderm dnevna krema, hidratantna  nega protiv nepravilnosti, aktivno tretira nedostatke na odrasloj koži. Kompleks aktivnih sastojaka: AIRLICIUMTM i Phe-Resocinol posebno je prilagođen odrasloj masnoj koži sklonoj nepravilnostima. Uz aktivne sastojke, dnevna krema je obogaćena glicerinom i hidratantnim glikolima pa njena lagana tekstura omogućava osećaj čiste, sveže i prijatne kože bez stvaranja osećaja težine. Klinički je dokazana efikasnost na postojeće  nepravilnosti na odrasloj koži, čak i tokom mesečnog ciklusa.
Prva Vichy BB krema za kožu sklonu nepravilnostima savršeno matira kožu, ujednačava ten, smanjuje nepravilnosti i hidrira kožu. Normaderm BB Clear ima laganu teksturu obogaćenu mineralnim pigmentima koji koriguju nedostatke na odrasloj koži i dopuštaju koži da diše. Krema sadrži Vichy termalnu vodu koja umiruje, jača i obnavlja kožu. Pogodna je za osetljivu kožu  (hipoalergena i nekomedogena). 
Formula kreme je jedinstvena na tržištu BB krema po tome što:trenutno (1H) ujednačava ten zahvaljujući mineralnim pigmentima koji obogaćuju teksturu, popravlja strukturu površine kože i ističe njen zdrav sjaj. Tokom dana (24H) smanjuje masni sjaj zahvaljujući novom matirajućem agensu, AIRLICIUMTM, koji u kombinaciji sa visokoefikasnim upijajućim puderima (kaolin, silika) apsorbuje višak sebuma (masnoće) i drži masni sjaj pod kontrolom. Tokom 30 dana smanjen je broj nepravilnosti. Visoko koncentrovana salicilna kiselina i cink, kao antibakterijski sastojak, ubrzavaju ćelijsku obnovu, uklanjaju odumrle ćelije i pročišćavaju kožu. Iz nedelje u nedelju koža je sve mekša, glatkija i besprekorno lepa.






URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...