субота, 14. фебруар 2015.

Vichy Anti age nega

      Bez obzira na nečiju starost Vichy ima preparate koji su odgovor na određeni problem kože tog doba.
     
     Linija Idealia je namenjena za kompletnu transformaciju kože koja ima prve znake starenja: prve bore, neujednačenost tena, manjak blistavosti i umoran izgled kože. Ona sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvaliteta kože - kombuhu koja je poznata po svom antioksidativnom svojstvu. Uz Idealia dnevnu kremu dopunu potpunom preobražaju kože čine Idealia Life Serum - prvi idealizator kože, Idealia Oči za otkrivanje idealnog pogleda, kao i Idealia Pro nega za korekciju pigmentacijskih fleka i Idealia BB krema.
     
     Linija Liftactiv je uspešni borac protiv jače izraženih bora i gubitka čvrstine kože. Svojim efektima se izdvaja Liftactiv Supreme dnevna nega čija je efikasnost vidljiva trenutno, dok su standardno uspešni Liftactiv Advanced Filer na bazi retinola za ciljano tretiranje dubokih bora, Serum 10 za mladoliku kožu, kao i Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice.
     
     Linija Neovadiol je najdelotvornija u borbi protiv starenja zrele kože i pruža joj optimalnu negu vraćajući joj gustinu, čvrstinu, kao i blistav ten i osećaj prijatnosti. Njeni predstavnici su Neovadiol GF dnevna nega protiv gubitka volumena i gustine kože, noćna nega za preoblikovanje lica i nega za područje oko usana i očiju. Liniju čine i Neovadiol Magistral hranljivi balzam i Neovadiol Magistral elixir - suvo ulje visoke koncentracije, bazirane na bogatom kompleksu vitalnih ulja za obnavljanje lipida.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...