понедељак, 16. фебруар 2015.

Darphin Exqlisage - najpoštenija reklama

     Ja obožavam kozmetiku i volim stalno da isprobavam nove kreme. Često me, kao uostalom i mnoge od vas, zainteresuje reklama koja obećava brisanje bora, zatezanje kože lica, potpuno eliminisanje fleka... ali kada kupim i potrošim kremu - rezultati nisu onakvi kakve sam očekivala. 
     Zbog svega toga mi je bila čudna reklama za novu Darphin liniju Exqlisage jer ona ne obećava čuda već samo tvrdi da serum i krema imaju cilj da skinu umor koji donose godine, dopreme vitalnu energiju ćelijama i obezbede blistavost i elastičnost kože. Ako se uz to uzme u obzir da krema sadrži 85% a serum čak 94% prirodnih supstanci i da među sastojcima nema parabena, onda se može reći da je velika verovatnoća da i linija Exqlisage poseduje dobro poznati Darphin kvalitet.
     Moram da spomenem i sastojke od kojih su najvažniji: CelluVie Complex sa heksapeptidima, ekstraktima algi, voća i biljaka koji ima za cilj poboljšanje proizvodnje kolagena, hijaluronsku kiselinu koja vrši dubinsku i površinsku hidrataciju, resveratol  koji čuva kožu od oštećenja, ekstrakt morske trave koji poboljšava mikrocirkulaciju kože, ekstrakt artičoke koji poseduje prirodne osobine dreniranja i eliminiše toksine, polisaharidi kvasca koji potstiču regeneraciju ćelija i ekstrakt planktona koji pomaže učvršćivanju kože. Takođe, ne treba zanemariti ni činjenicu da krema sadrži i probiotike koji čuvaju zdravu floru na površini kože i jačaju njenu odbrambenu sposobnost.               
     Šta na kraju reći osim da svako ko bude kupio i koristio kremu i serum iz Darphin linije Exqlisage neće biti zaveden reklamom koja obećava čuda već će imati realnu sliku efekata koje može očekivati korišćenjem ovih proizvoda.
     PS. Darphin proizvodi u Srbiji mogu se kupiti u parfimeriji Metropoliten u Beogradu, Zmaja od Noćaja 9 ili na www.metropoliten.rs.




URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...