среда, 11. фебруар 2015.

Rilastil Hydrotenseur krema za predeo oko očiju

     Ovu, Rilastil Hydrotenseur kremu za predeo oko očiju sam potrošila još pre nekoliko meseci ali pošto nisam napisala post o njoj, odlučila sam da to danas učinim.
     U pitanju je krema koja je deo linije stvorene za ublažavanje gravitacionih bora.

     Krema je guste teksture, ali se i pored toga lako upija. Namenjena je za delovanje protiv bora, podočnjaka i kesica ispod očiju. Od sastojaka su najvažniji: Micro Care kompleks sa vitaminima A, E i F (doprinosi boljem tonusu kože), hijaluronska kiselina (za dubinsku i površinsku  hidrataciju), ulje avokada (smanjuje i popunjava mikro-bore) i ceramidi (štite kožu od spoljnih uticaja i štetnih materija iz vazduha).
     Posle potrošene kreme efekti se najbolje vide u dobro nahranjenoj koži oko očiju i ublaženim mikro-borama, kao i u blago umanjenim kesicama oko očiju. Što se tiče dubljih bora - one su i dalje prisutne, možda ne u istom intenzitetu kao ranije, ali...to je i razlog što mogu da tvrdim da je krema više za kožu osoba do četrdeset godina nego za kožu onih koje su starije. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...