уторак, 10. фебруар 2015.

La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5

     Cicaplast Lavant B5 je penušavi gel za čišćenje veoma osetljive, suve ili nadražene kože i kao takav je primeren za kožu beba, dece i odraslih. On pomaže u optimalnoj obnovi kože lica, tela, vlasišta i intimnih područja. Sadrži Panthenol - aktivni sastojak koji umiruje suva i nadražena područja, antibakterijske agense (bakar, cink, mangan) za čišćenje kože bez narušavanja njene prirodne ravnoteže, glicerin koji vraća koži vlagu i termalnu vodu La Roche-Posay koja umiruje nadraženu i osetljivu kožu. 
     Cicaplast Lavant B5 je ispitan pod dermatološkim, pedijatrijskim i ginekološkim nadzorom i pruža optimalnu toleranciju za osetljivu kožu - u sebi nema parabena, parfema, sapuna i alkohola. Tekstura mu je gelasta i u kontaktu sa vodom pretvara se u laganu penu diskretnog mirisa koja se stapa u dodiru sa kožom i ostavlja je mekom i očuvanom. Ukoliko se koristi uz Cicaplast Baume B5 balzam predstavlja potpuni tretman za obnovu oštećene ili nadražene kože.
     Preporučena cena za Cicaplast Lavant B5 je 959 dinara.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...