четвртак, 26. фебруар 2015.

Novo! Multiactiv Anti Age hranljiva noćna krema

     Prošle godine sam imala priliku da pre puštanja u proizvodnju i prodaju testiram nekoliko novih Multiactiv krema i sada želim da vam prenesem svoje utiske.
    Pre nego što počnem priču o hranljivoj noćnoj kremi koja je moj favorit, želim da kažem nešto o liniji Anti Age koja je namenjena nezi i zaštiti svih tipova zrele kože i koja u sebi sadrži inovaciju - biopeptid L-Carnosin koji regeneriše i štiti kožu, zaustavlja oksidativna oštećenja i sprečava fotostarenje kože.
     Hranljiva noćna krema neguje i regeneriše kožu, dubinski je hrani i povećava njenu čvrstinu, elastičnost i otpornost, a to je pre svega zasluga najvažnijih sastojaka od kojih možemo izdvojiti već spomenuti biopeptid L-Carnosin, ulje žitnih klica puno vitamina A, E i D i esencijalnih masnih kiselina koje stimuliše razmenu materija i sprečava nastanak bora, vitamin E - antioksidans koji sprečava razgradnju kolagena pod dejstvom slobodnih radikala, pantenol koji održava vlažnost i mekoću kože i kolagen i elastin -  proteine vezivnog tkiva neophodne za održavanje elastičnosti i čvrstine kože.
     Krema ima toliko gustu teksturu da sam se zapitala hoću li uopšte moći da je razmažem po licu. Kada sam to uspela imala sam utisak da mi je koža postala preterano masna, ali...tokom noći nisam imala nikakvih neprijatnosti u vidu ružnih mrlja na jastuku. Ujutro -  posle buđenja, na licu sam imala nevidljivi film koji mi je davao prirodni sjaj, a to me je potsetilo na noćnu kremu italijanskog brenda Nouba koja mi je dugo vremena bila omiljena. 
     Posle potrošene kreme, jedan duži period koža mog lica je izgledala negovano i sa zdravim sjajem. A to je, morate priznati, dovoljno (bar u godinama u kojima se ja nalazim).

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...