среда, 17. децембар 2014.

Nuxe Reve de Miel - Hand and nail cream - testiranje

     Francuski brend Nuxe je od skoro u Srbiji, ali se nažalost može naći samo u odabranim Lilly radnjama. Ipak, ljubaznošću zaposlenih iz firme Sabex koja je uvoznik ovog brenda, dobila sam nekoliko testera za probu. Jedan od njih se odnosi na kremu za ruke i nokte sa medom.
     U pitanju je krema koja laganom teksturom i prijatnim mirisom blagotvorno deluje na kožu ruku. To nije nimalo čudno s obzirom da u svom sastavu ima: bagremov med (regenerativna svojstva koja potstiču sintezu kolagena i povećavaju elastičnost kože), vitamin E (ovlaživač i antioksidans koji pruža zaštitu od nepovoljnih spoljašnjih uticaja, kao i znakova starenja), shea buter (deluje regenerišuće i protivupalno), arganovo ulje (hidrira kožu, pospešuje mikrocirkulaciju i omogućava dobru prehranu kože), ulje slatkog badema (omekšava kožu), ekstrakt ječma (smiruje upalne procese na koži), ulje suncokreta (daje glatkoću koži), ulje avokada (bogato vitaminima A, E i D - sprečava isušivanje kože) i nevenovo ulje (regeneracija suve i oštećene kože).
     Mora se spomenuti da u kremi ima 89,9% sastojaka prirodnog porekla. 
     Krema Reve de Miel je namenjena svim tipovima kože. Koristi se više puta u toku dana, kao i uveče - pre spavanja, kako bi se koža ruku dodatno nahranila. 
     
     Pošto se u testeru nalazi 4ml kreme, ja sam je koristila samo uveče i mogu da kažem da mi je posle njenog nanošenja koža ruku bila meka i nežna i naravno, mirisna. Još samo da krema stigne u Lilly u Šapcu......      

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...