четвртак, 4. децембар 2014.

Garnier Miracle Skin Cream

     Garnier se priključio brendovima koji imaju proizvode sa trenutnim (optičkim) efektima na izgled kože i stvorio je Miracle Skin Cream - kremu koja odmah po nanošenju čini da koža izgleda ujednačeno, glatko i blistavo (sadrži mikro-kapsule sa pigmentima koji se transformišu u kontaktu sa kožom i prilagođavaju njenom tonu). 
     Tekstura kreme je lagana i daje osećaj prijatnosti na koži. Od sastojaka možemo izdvojiti: Glycerin (omekšava i vlaži kožu), Sulfonic Acid (štiti od štetnog sunčevog delovanja), Mannitol (ovlaživač kože), Phantenol (regeneriše kožu, sprečava iritacije), Titanium Dioxide (sprečava fotostarenje kože), Tocopheryl Acetate (pospešuje obnavljanje ćelija, vezuje slobodne radikale), Hydroxypropyl (ojačava strukturu kože) i Octocrylene (zaštita od UVB zraka).               
    Garnier tvrdi da ova krema ima i dugoročne anti-aging efekte i da se njenim svakodnevnim korišćenjem koža podmlađuje, a da li je to tačno....ne znam. Uostalom, svima koji čitaju moj blog poznato je da se ja uvek ograđujem kada su u pitanju dugoročni efekti  jer je potrebna višemesečna upotreba nekog proizvoda za rezultate koje proizvođač ističe.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...