петак, 26. децембар 2014.

Dermolab Moisturizing Reshaping Treatment - night cream

     Evo još jednog primera da su Dermolab proizvodi solidnog kvaliteta. U pitanju je noćna krema koja je specijalno formulisana da poništi posledice lošeg sna (ili nedostatka sna) i da dubinski nahrani i revitalizuje kožu. 
    Krema je lagane teksture, lako se razmazuje i brzo upija i dermatološki je testirana.  U svom sastavu ima nano vektor hijaluronske kiseline koji obezbeđuje dubinsku i površinsku hidrataciju i algesium koji je dobar borac protiv slobodnih radikala i koji tokom svog delovanja zateže i hidrira kožu zbog visokog sadržaja silicijuma u sebi.
     Ja sam kremu upotrebila samo par puta, čisto da je isprobam jer trenutno koristim Decleor liniju za izbeljivanje kože. Ne mogu da govorim o nekim značajnim efektima, ali zato mogu da potvrdim da nisam imala nikakve neprijatne reakcije. Takođe, ujutro posle buđenja, bilo je primetno da koža izgleda svežije i da ima zdrav sjaj. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...