уторак, 16. децембар 2014.

L'Oreal Revitalift Magic Blur

     Blur je inovativna kozmetička supstanca nastala u SAD i ima svrhu da optički zaglađuje površinu kože pomoću sastojaka koji raspršuju svetlost i popunjavaju neravnine na koži.
    I L'Oreal se upisao na listu proizvođača krema sa optičkim zaglađivačem koji se temelji na silikonskim elastomerima i puderima (njihov zadatak je da optički deluju na izgled kože). Uz blur, u kremu Revitalift Magic Blur, L'Oreal je ubacio  i Dermalift (kompleks za vraćanje elastičnosti i čvrstine kože), kao i Pro-Retinol A (antioksidant koji povećava nivo kolagena, jača potporno tkivo i umanjuje bore), a oni spadaju u poznate borce protiv starenja kože.
     Zahvaljujući hranljivoj teksturi koja zaglađuje površinu kože, dnevna krema Revitalift Magic Blur trenutno ujednačava ten, koriguje nepravilnosti, smanjuje vidljivost bora i doprinosi izgledu glatke kože, a dugoročno štiti od pojave vidljivih znakova starenja. 
    Ne znam koliko je potrebno vremena da krema zaista počne da deluje protiv svih znakova starenja, ali meni je trenutno (kao i mnogima od vas) važno da koža sada i odmah bude glatka i sa mladalačkim sjajem - o dugoročnim efektima ću razmišljati neki drugi put.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...