понедељак, 22. децембар 2014.

Nivea novost - Serum Perlen Q10plus

     Nivea je kolekciji namenjenoj za borbu protiv bora Q10plus dodala još jedan proizvod - u pitanju je inovativni serum sa perlama koji sadrži najveću koncentraciju aktivnih sastojaka u odnosu na druge Nivea prozvode. 
     Hidratantna gel formula sa kreatinom (koji obezbeđuje vlagu i čini kožu mekom i elastičnom) i hijaluronskom kiselinom (koja vraća volumen i vlagu koži, a takođe i apsorbuje vlagu i polako je otpušta, pa time produžava hidratantno dejstvo na koži) aktivira se svaki put kada pritisnete dozator - tada se sastojci stapaju i postaju svilenkasti serum koji ima značajnu ulogu u borbi protiv bora. Još kada se tome doda i koenzim Q10 koji je važan u proizvodnji ćelijske energije i koji ublažava i sprečava nova oštećenja dubljih slojeva kože, a takođe i neutrališe delovanje slobodnih radikala, nije nimalo čudno da se uz serum bore postepeno umanjuju, a koža zaglađuje. 
     Serum je dermatološki testiran i pogodan je i za osetljivu kožu. Upotrebljava se svakodnevno, pre uobičajene dnevne ili noćne kreme. 
     Ipak, i pored navedenih osobina, da bi se osetilo pravo dejstvo seruma on se mora upotrebljavati jedan duži period.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...