четвртак, 13. новембар 2014.

Novi Vichy puderi


     Vichy puderi su prilagođeni osetljivoj koži, ispitani pod nadzorom dermatologa, nekomedogeni su, hipoalergeni i obogaćeni termalnom vodom Vichy. Ovi puderi sadrže minerale visoke čistoće, a efikasnost im je klinički dokazana. Trenutno je aktuelna nova linija Teint Ideal koja se sastoji od blistavog kremastog i tečnog pudera, kompaktnog pudera i bronzera u prahu, a asortiman Vichy pudera upotpunjuju i Dermablend sa izuzetnim korektivnim prekrivanjem, Normaderm Teint za prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima i Liftactiv Flexilift Teint sa efektom liftinga.
     Nova linija Teint Ideal obuhvata blistavi tečni puder za normalnu do mešovitu kožu, kremasti puder za suvu kožu, kompaktni puder za sve tipove kože i bronzer u prahu za zdrav i prirodan izgled osunčane kože. Tečni i kremasti puderi su dostupni u četiri nijanse, sadrže SPF 20 i primereni su za osetljivu kožu. Kompaktni puder je dostupan u dve nijanse i sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost, dok je bronzer dostupan u jednoj univerzalnoj nijansi.
     Normaderm Teint je tečni puder za masnu kožu i omogućava čist, matiran i ujednačen ten, a pri tome ne isušuje kožu.
     Liftactiv Flexilift Teint je tečni puder protiv bora sa efektom liftinga - sa njim su odmah po nanošenju bore zaglađene, a ten ujednačen i blistav.
    Dermablend je tečni korektivni puder primeren za prekrivanje blagih do umerenih nepravilnosti, a njegova upijajuća i lagana tekstura omogućava besprekoran ten bez efekta maske.                 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...