среда, 5. новембар 2014.

Dermolab moisturizing reshaping treatment day cream SPF 10


   Već sam isprobala nekoliko Dermolab proizvoda i zadovoljna sam njihovim kvalitetom, kao i efektima koji se postižu  korišćenjem krema i seruma. Sada je na red došla  dnevna krema sa efektom zatezanja kože i SPF 10 (Jasmin, akcijska cena 1.752 dinara).
     Krema je namenjena za dnevnu negu, ima SPF 10 (pogodan za blago jesenje sunce) i remodelirajuće svojstvo. Tekstura je svilenkasta i dobro prianja na kožu. Kombinacija sastojaka je zanimljiva, počevši od hijaluronske kiseline koja doprinosi boljoj (površinskoj i dubinskoj) hidrataciji, preko tetrapeptida važnih za povećavanje rasta vezivnog tkiva i prirodne proizvodnje kolagena, Algisiuma C® - organskog derivata silikona značajnog za učvršćivanje kože, ekstrakta hematita koji deluje potsticajno za  proizvodnju kolagena do hranljivih biljnih butera.
     Proizvođač tvrdi da upotrebom ove kreme koža postaje čvršća, bore manje vidljive, dok konture lica vraćaju mladalački izgled, a da li je to tačno, počela sam da ispitujem ovih dana. Kremu koristim u kombinaciji sa serumom iz iste linije i trenutno mogu da kažem da bore izgledaju manje vidljive (verovatno zbog pojačane hidratacije), a hoće li zaista doći do preoblikovanja kontura lica znaću kada je  potrošim.
      

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...