четвртак, 20. новембар 2014.

Eucerin Volume Filler Intensiv-Konzentrat

     Eucerin je dodao novi proizvod liniji Volume-Filler. Radi se o koncentratu koji pomaže da se poveća volumen kože i da samim tim  budu vraćene pređašnje mladalačke konture lica.
    Koncentrat je lagane teksture koja optimalno deluje na kožu  - visoka koncentracija aktivnih sastojaka omogućava intenzivnije delovanje, pa su i rezultati brže vidljivi.
     Od sastojaka treba izdvojiti hijaluronsku kiselinu koja omogućava površinsku, kao i dubinsku hidrataciju, oligopeptide koji stimulišu stvaranje kolagena i poboljšavaju ćelijski metabolizam i magnolol koji povećava veličinu i broj ćelija važnih za postizanje boljeg volumena kože.
    Koncentrat se upotrebljava ujutro i/ili uveče pre dnevne, odnosno noćne kreme. Iako brzo po upotrebi koža postaje optimalno hidrirana, tek posle dužeg vremena korišćenja dolazi do željenih efekata. 
    Čitava linija Volume-Filler, uključujući i ovaj koncentrat ima još jednu pogodnost upotrebe - može da posluži kao dodatna nega za održavanje i produženo delovanje hijaluronskih filera unetih u kožu lica. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...