петак, 28. новембар 2014.

La Roche-Posay Toleriane Teint - puderi za osetljivu kožu

     Osetljivu kožu karakterišu neprijatne promene koje su često prisutne, tako da puder za ovakav tip kože mora biti nežan, ali i dovoljno efikasan da prekrije sve nepravilnosti. Toleriane Teint puderi su osmišljeni prema specifičnim zahtevima osetljive kože -  hipoalergeni su i nekomedogeni, bez parabena i bez parfema, testirani pod dermatološkim nadzorom, a u sebi, između ostalog, sadrže i termalnu vodu La Roche-Posay koja umiruje i obnavlja osetljivu kožu lica.
    Toleriane Teint matirajući puder SPF 20, penaste je teksture (preporučena cena 2.257 dinara) i namenjen je osetljivoj mešovitoj i masnoj koži kojoj pruža ravnomeran i matiran ten, kao i dugotrajan osećaj lakoće. On kontroliše postojanost i kvalitet šminke tokom celog dana i omogućava ujednačen, osvežen i prirodan ten.
     Toleriane Teint hidratantni puder SPF 20, vodeno-kremaste teksture (preporučena cena 2.257 dinara) je hidratantni puder namenjen normalnoj i suvoj osetljivoj koži. On pruža ujednačen i satenski ten, kao i prirodno sjajan izgled bez šminkanja.
     Toleriane Teint Mineral kompaktni korektivni puder u kamenu (preporučena cena 2.171 dinara) prekriva nepravilnosti kože i matira je, bez začepljivanja pora. Namenjen je normalnoj i osetljivoj mešovitoj koži.
     Toleriane Teint tečni korektivni puder (preporučena cena 2.132 dinara) prekriva manje nepravilnosti bez tragova i daje matiran i prirodan izgled kože. 
     Tokom decembra 2014.godine, La Roche-Posay uz kupovinu nekog od Toleriane Teint pudera u ovlašćenim partner apotekama, poklanja paket koji sadrži: Toleriane Dermo Nettoyant 50ml (mleko za skidanje šminke) i 7 uzoraka dnevne nege: Redermic R (nega protiv starenja za osetljivu kožu lica), Nutritic Intense Riche (hranljiva nega za suvu kožu lica) i Toleriane Ultra (intenzivna umirujuća nega za veoma netolerantu kožu).             
       
    

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...