субота, 29. новембар 2014.

Decleor Aroma White C+ Protective brightening day emulsion SPF 15

     Konačno sam počela da uz serum i noćnu kremu koristim i dnevnu emulziju iz linije Aroma White tako da tek sada mogu da očekujem prave rezultate.
     Linija Aroma White je namenjena za ublažavanje tamnih fleka na koži, kao i za njihovo sprečavanje. Pored kompleksa White Focus, odgovornog za revitalizaciju kože, jedan od najvažnijih sastojaka je vitamin C (u obliku ascorbyl glucoside) u iznosu koji bi mogao da ima uticaj na eliminaciju fleka na koži. Ovaj vitamin takođe utiče i na stvaranje kolagena, obnavljanje oštećene kože, kao i na borbu protiv slobodnih radikala.
      Emulzija ima i SPF 15 koji bi bio nedovoljan tokom leta, ali za sadašnje vremenske uslove, idealan je. Ovo je posebno značajno zbog činjenice da u sadržaju postoje i mirisni sastojci koji mogu izazvati iritaciju kože tokom izlaganja suncu (jedan od ovih sastojaka je eugenol - komponenta ulja karanfilića).
      Tekstura emulzije je lagana i svilenkasta i više pogoduje masnoj ili mešovitoj koži nego suvoj, ali je ja koristim bez problema i ne primećujem nikakvo isušivanje kože, kao ni iritaciju. Najvažnije je to što mi je koža dobro hidrirana i zaštićena. 
     Bilo bi dobro kada bi u emulziji bilo i malo više sastojaka protiv starenja kože, ali...zadovoljiću se i nestankom fleka i savršeno čistom kožom. Bar za sada.  
     

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...