недеља, 2. новембар 2014.

La Roche-Posay HYDREANE

     Linija Hydreane predstavlja svakodnevnu hidratantnu negu prilagođenu osetljivoj koži. Proizvodi iz ove linije su bogati selenom i sadrže hidrolipide - novu generaciju molekula koji se prirodno integrišu u epidermis, a njihove osobine omogućavaju koži da upija vodu i otpušta je. Hidrolipidi u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay prodiru u kožu i daju joj potrebnu vlagu i pri tome postepeno smiruju njenu osetljivost. 
     Hydreane nega je dostupna u dve teksture: bogata tekstura je namenjena suvoj i veoma suvoj koži, a lagana tekstura normalnoj i mešovitoj.
     Linija sadrži i Hydreane BB kremu koja u jednom koraku hidrira, ujednačava ten, umiruje i štiti kožu od UV zraka. Njena glatka i nemasna tekstura čini kožu mekom i gipkom. Krema je hipoalergena, dermatološki ispitana i ne sadrži paraben, a dostupna je u dve nijanse.
     La Roche-Posay je za kupce odabrane  Hydreane nege i fiziološkog čistača La Roche-Posay pripremio poseban poklon: fiziološki micelarni rastvor (50ml) i ekskluzivni Silicium lak za nokte. 



URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...