субота, 2. август 2014.

TopTen Biopomade Therapy

     U poplavi raznih "čudotvornih" krema često nema mesta za jeftinije, ali korisne proizvode. Niko ne želi da piše o njima, niti da ih reklamira.
    Zbog toga sam rešila da današnji post bude o još jednoj TopTen Biopomadi. Ovoga puta se radi o preparatu namenjenom za stimulisanje mikrocirkulacije, kao i za regeneraciju suvih i ispucalih područja kože.
     U pitanju je  bioaktivna homeopatska krema koja sadrži ulje iz semenki grožđa, uz dodatak drugih prirodnih sastojaka, kao što su: ulje lavande, planinski med, propolis i beli slez
     Poznato je da je ulje semenki grožđa bogato masnim kiselinama koje pomažu u regeneraciji vlažne barijere kože, dok ekstrakt koji je  dobijen iz njih predstavlja jak antioksidant koji neutrališe slobodne radikale, pomaže u izgradnji kolagena i tako štiti i neguje kožu. 
      Krema se preporučuje  za sve tipove kože, uključujući i osetljivu.
     Istina je da je ova TopTen Biopomada namenjena prvenstveno za negu kože ruku, kao i za negu noktiju, ali...ja je tako koristim samo u toku zime, dok sada - u letnjem periodu - ovom kremom negujem kožu stopala. Mogu da kažem da, iako je u pitanju lagana tekstura koja se brzo razmazuje, krema ima snažno delovanje. Dovoljno je samo da se nanese u maloj količini i tankom sloju na predeo koji se tretira. Kremu je potrebno blago utrljati kako bi se stimulisala mikrocirkulacija, a rezultati su primetni u kratkom vremenskom periodu - koža postaje elastična i meka. 

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...