среда, 27. август 2014.

Lancome Cils Tint Bare Lash Sensation maskara

     Ovih dana sam naišla na mnogo komentara o novoj Lancome maskari. U pitanju je maskara (4.200 dinara) koja je zamena za polutrajnu boju kakva se nanosi u kozmetičkim salonima i koja ima postojanost čitava 72 sata (3 dana). Ona sadrži: ulje ruže koje deluje negujuće, Ceramid R koji obnavlja strukturu i zaglađuje trepavice i D-pantenol koji ih čini gušćim. Takođe, baza maskare ima tri puta veću koncentraciju crnog pigmenta od običnih maskara pa daje intenzivniju boju, kao i fleksibilne polimere koji doprinose postojanosti.
    Lancome tvrdi da je maskaru moguće očistiti samo sredstvom za čišćenje vodootporne šminke -  to važi sve dok ne prođe vreme  delovanja (72 sata). Posle toga, može se upotrebiti bilo kakva varijanta preparata za čišćenje kože oko očiju. 
     Ipak, i sami ste verovatno, do sada slušali mnogo, mnogo priča oko toga da se na spavanje ne može ići sa šminkom na licu, kao i da jedino čista koža može adekvatno da primi noćnu negu. 
    Ja verujem kada Lancome kaže da maskara neguje trepavice i da im sve vreme (3 dana) pruža zaštitu održavajući pri tome intenzivnu boju, ali....nekako se plašim da je probam jer imam izuzetno osetljive oči. Ipak, to ne sprečava mnoge predstavnice lepšeg pola da je koriste i da uživaju u njenoj postojanoj boji dugo vremena.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...