субота, 9. април 2016.

Top Ten Bubble gum - balzam za usne

Balzam je sredstvo za negu usana koje osetljivoj koži na njima daje mekoću - može se koristiti samostalno, ali i pre nanošenja ruža za usne.
Pošto ja volim natural make up često se odlučujem samo za preparat koji blago naglašava usne. Zbog toga sam i odabrala Top Ten balzam sa zanimljivim mirisom gume za žvakanje. 
Balzam sadrži pčelinji (za omekšavanje kože) i karnauba vosak (za sprečavanje gubitka vlage iz kože), kakao buter (za ishranu i omekšavanje kože), bademovo ulje  (sa hidrirajućim dejstvom) i vitamin E (antioksidans).
Balzam koristim samostalno, ne samo da bih zaštitila i omekšala usne već i zbog činjenice da on ostavlja diskretan sjaj na njima (sasvim je dovoljan da se usne istaknu).
Takođe, u slučaju kada po mom subjektivnom mišljenju, ruž za usne izgleda previše mat - nanesem Top Ten balzam preko njega i....dobijem utisak toniranog sjaja.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...