среда, 27. април 2016.

Balea Frische Energie gel za tuširanje

Ja pri kupovini proizvoda za negu tela često miris stavljam na prvo mesto pa sam zato i kupila Balea gel za tuširanje Frische Energie (DM, 500ml, akcijska cena 159 dinara). 
U pitanju je preparat koji svojom blagom gelastom teksturom citrusnog mirisa daje nežnu penu prilikom korišćenja, a ona razbuđuje sva čula. Posebno je dobar za jutarnje tuširanje jer svojim mirisom doprinosi da se čitavog dana zadrži osećaj svežine.
Gel u svom sastavu ima glicerin za hidrataciju, vitamin E kao antioksidans, lactic acid za regulisanje pH vrednosti kože, citric acid za regulisanje vlažnosti i lecitin za obnavljanje površinskog sloja kože. Dermatološki je testiran i namenjen za sve tipove kože.
Pošto se radi o blagom sredstvu za tuširanje treba spomenuti da se njegovom svakodnevnom upotrebom ne narušava prirodna masnoća kože tako da, posebno tokom toplijih dana, nakon njega nije potrebna neka specijalna nega, ali ako je u pitanju izrazito suva koža (kao što je moja) onda je posle korišćenja gela neophodan losion (ili mleko) za negu tela.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...