субота, 16. април 2016.

Balea Soft&Clear tonik za lice za nečistu kožu

Iako je moja koža suva i osetljiva, hormonske promene, kao i povremene infekcije znaju da naprave haos i doprinesu pojavi akni, a da se one ne bi dalje razvijale volim da u tim trenucima upotrebim neko sredstvo za malo jače čišćenje kože lica.
Balea tonik Soft&Clear (DM, 200ml, 229 dinara) je jedan od preparata koji je namenjen nečistoj koži. Istovremeno, on je toliko blag da dodatno ne isušuje kožu. U svom sadržaju, između ostalog, ima salicilnu kiselinu (umirujuće i protivupalno dejstvo), cink (antibakterijsko delovanje), glicerin (hidratacija) i bisabolol (za sprečavanje zapaljenskih procesa i umirivanje iritirane kože) i to dovoljno govori o njemu i njegovoj nameni.
U slučajevima kada primetim prve znake koji ukazuju na pojavu akni, ja odmah posegnem za ovim Balea tonikom jer smatram da je preventiva najbolji lek. Ipak, kada zakasnim i akne se pojave, onda svake večeri kožu čistim sa tonikom (bar desetak dana) i ne koristim kremu posle toga, a prvo što vidim kao posledicu su smanjene i čistije pore, a zatim i čistija koža. 
Naravno, samo nekoliko upotreba tonika ne može pomoći osobama koje imaju masnu kožu sklonu aknama. Jedino dugotrajna briga o takvoj koži, kao i odgovarajuća nega mogu biti prava odbrana od nesavršenosti.

Boja za kosu INFINITY 5 oo /Intenzivna svetlo smeđa/

Priznajem da, kao i mnoge žene kojima kosa sedi, imam problem da dobro ofarbam izrasli deo jer uvek ispadne različit od ostatka kose (pošto ...