петак, 1. април 2016.

Nivea mleko za telo Cocoa Indulging

Moja suva koža zahteva stalnu i intenzivnu negu, a još kada se na to doda i činjenica da volim da se tuširam vrelom vodom, onda se može zaključiti da mi je potreban zaista efikasan preparat.
Jedan od proizvoda kojima se uvek vraćam je Nivea mleko za telo sa kakao buterom, namenjeno za dubinsku hidrataciju kože.
Kakao buter se dobija iz semenki kakaa i to hladnim presovanjem i sastoji se od 60% masnih kiselina (stearinska, palmitinska, miristinska....). Poseduje antioksidativna, regenerativna i hidrirajuća svojstva i pogodan je za negu suve i osetljive kože sklone iritacijama.
Osim kakao butera u mleku se nalaze i vitamin E (antioksidans) i Hydra IQ tehnologija koja omogućava brzo upijanje.
Miris mleka je blag, a tekstura prilično gusta (slična nekoj laganoj kremi).
Mleko nanosim odmah posle tuširanja, ponekad čak i na vlažnu kožu. Upijanje je skoro trenutno, a koža nakon toga meka i hidrirana, bez osećaja neprijatnog zatezanja.
Jedina zamerka je nedostatak intenzivnijeg mirisa koji sigurno ne bi uticao na kvalitet mleka, ali bi meni pričinio veliko zadovoljstvo.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...