четвртак, 15. октобар 2015.

VICHY KOMPENZACIONI KOMPLEKS NEOVADIOL

Hormonsko starenje i menopauza predstavljaju veliku promenu za kožu. Nakon 50-te godine, delovanje hormona je usporeno. Istovremeno su moguće nuspojave u obliku napada vrućine, nesanice i laganog povećavanja telesne težine. Promene hormonskog delovanja takođe utiču na način starenja kože, njenu gustinu i elastičnost. Uprkos promenama, žene i dalje žive dinamično, i zato nema razloga »za pauzu u menopauzi«. Čak i koža, uz odgovarajuću negu, može očuvati mladalački izgled. Dobro raspoloženje žena često je povezano sa dobrim izgledom, pa je neophodno ograničavati vidljive znakove starenja kože. Kako?
 Može li nega da umanji uticaj menopauze na kožu? Vichy predstavlja inovaciju u vidu kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena. Kompenzacioni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju kozmetike koja, jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa, uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne nege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća mladalački sjaj.
KOMPENZACIONI KOMPLEKS NEOVADIOL dostupan je u dve inovativne nege koje osiguravaju udobnost i svežinu kao i komplementarno delovanje na vidljive posledice menopauze na koži. Napredna obnavljajuća nega - kompenzacioni kompleks Neovadiol dostupna je u verziji za normalnu do mešovitu kožu koja sa teksturom sveže gel-kreme koži pruža udobnost i trenutni sjaj, zahvaljujući prisustvu belih mikro bisera dok Napredni obnavljajući koncentrat – kompenzacioni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju nege koja udružuje koncentrat za svežinu i koncentrat sa zlatnim mikro biserima za blistavost kože.  
Kompenzacioni kozmetički kompleks deluje na 3 vidljive posledice menopauze na koži
1.Osećaj gustine kože: slojevi kože ponovno dobijaju punoću i čvrstinu. 
2.Preoblikovane crte lica: crte lica su izraženije. 
3.Ponovo su prisutni sjaj i ujednačen ten.

 Vichy prvi put predstavlja kompenzacioni kozmetički kompleks koji udružuje sledeće aktivne sastojke:

  • PRO-XYLANE: ključni aktivni sastojak linije proizvoda Neovadiol, sada u većoj koncentraciji - dokazano deluje na čvrstinu kože, debljinu epidermisa, ujednačenost kože i smanjenje pigmentacijskih fleka. 
  • HYDROVANCE + HEPES: deluju na hidrataciju i teksturu kože.
  • HEDIONE: derivat jasmonske kiseline koji pospešuje proizvodnju lipida kojima ponovno opskrbljuje kožu.
  • REMINERALIZUJUĆA VODA VICHY: podstiče obnavljanje i jačanje kože, te njeno opskrbljivanje mineralima.            

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...