четвртак, 22. октобар 2015.

Hedera Vita sapun sa magarećim mlekom

     Koliko je magareće mleko dragoceno za kožu govore i stare priče po kojima se egipatska kraljica Kleopatra kupala u njemu kako bi očuvala lepotu svoje kože. Da su tvrdnje o blagotvornosti ovog mleka istinite govori njegov sastav u kome su vitamini A (važan za regeneraciju kože), B2 (odgovoran za poboljšavanje otpornosti kože), C (antioksidant koji usporava starenje kože) i E (antioksidant koji obezbeđuje stabilnost ćelijske strukture), kao i kalcijum koji reguliše nivo lipida u ćelijama kože i štiti je od spoljašnjih uslova i fosfor značajan za zdravlje kože.
     Mi nažalost ne možemo uživati u kupanju u magarećem mleku, ali zato možemo uz pomoć Hedera Vita sapuna osetiti sve njegove blagodeti. Uz to, pošto se  u njegovom sastavu nalaze i zeolit koji apsorbuje toksične materije iz kože, glicerin - značajan za hidrataciju, vitamin E koji ima regenerišuje dejstvo, kao i šea buter koji hranu kožu i čini je glatkom i hidriranom, preostaje nam samo da korišćenjem sapuna dovedemo svoju kožu do savršenstva.
A postići savršenstvo kože je moguće. O tome govori i moje iskustvo. Koža mi je inače suva i starija, a uz to volim i tuširanje vrelom vodom koje dodatno doprinosi isušivanju. Od kad sam počela da koristim sapun sa magarećim mlekom, stanje moje kože se popravilo - prisutan je osećaj hidriranosti, somotske mekoće i naravno - nema više neprijatnog zatezanja. 
Da ne zaboravim - sapun ima i prijatan neutralni miris, a tokom upotrebe daje nežnu penu koja ne samo da čisti kožu već se i brine o njenom zdravlju. Šta više poželeti.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum

Iako mi je poznato pravilo da tokom zime dnevna krema treba da bude mnogo jača od noćne dok je leti obrnuto, ja sam se odlučila da sada ...