четвртак, 22. октобар 2015.

Hedera Vita sapun sa magarećim mlekom

     Koliko je magareće mleko dragoceno za kožu govore i stare priče po kojima se egipatska kraljica Kleopatra kupala u njemu kako bi očuvala lepotu svoje kože. Da su tvrdnje o blagotvornosti ovog mleka istinite govori njegov sastav u kome su vitamini A (važan za regeneraciju kože), B2 (odgovoran za poboljšavanje otpornosti kože), C (antioksidant koji usporava starenje kože) i E (antioksidant koji obezbeđuje stabilnost ćelijske strukture), kao i kalcijum koji reguliše nivo lipida u ćelijama kože i štiti je od spoljašnjih uslova i fosfor značajan za zdravlje kože.
     Mi nažalost ne možemo uživati u kupanju u magarećem mleku, ali zato možemo uz pomoć Hedera Vita sapuna osetiti sve njegove blagodeti. Uz to, pošto se  u njegovom sastavu nalaze i zeolit koji apsorbuje toksične materije iz kože, glicerin - značajan za hidrataciju, vitamin E koji ima regenerišuje dejstvo, kao i šea buter koji hranu kožu i čini je glatkom i hidriranom, preostaje nam samo da korišćenjem sapuna dovedemo svoju kožu do savršenstva.
A postići savršenstvo kože je moguće. O tome govori i moje iskustvo. Koža mi je inače suva i starija, a uz to volim i tuširanje vrelom vodom koje dodatno doprinosi isušivanju. Od kad sam počela da koristim sapun sa magarećim mlekom, stanje moje kože se popravilo - prisutan je osećaj hidriranosti, somotske mekoće i naravno - nema više neprijatnog zatezanja. 
Da ne zaboravim - sapun ima i prijatan neutralni miris, a tokom upotrebe daje nežnu penu koja ne samo da čisti kožu već se i brine o njenom zdravlju. Šta više poželeti.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...