четвртак, 08. октобар 2015.

Dove krema za telo - Purely Pampering Shea Butter &Warm Vanilla

     Niko mi ne veruje kada kažem da do sada nisam kupovala Dove kreme za telo, ali je to istina. To je i razlog što sam pre par dana iskoristila kupon iz Lilly magazina i nabavila kremu sa šea buterom po specijalnoj ceni (300 ml, 287 dinara).
     Krema je lagane teksture i bele boje i ima prijatni miris vanile. Lako se razmazuje i brzo upija.
     Osnovni sastojak je šea buter koji sadrži vitamine C (umiruje grubu i ispucalu kožu), D (potstiče rast ćelija kože), A (kožu čini glatkom), E (antioksidant koji ima ulogu prirodne zaštite od sunčevih zraka) i F (hidrira kožu), kao i masne kiseline (linolnu, linolensku i arahidonsku) važne za zdravlje kože.


     Kada su u pitanju drugi sastojci ne mogu ništa da kažem jer nisu spomenuti na ambalaži. Zbog čega - nije mi poznato.     Inače, krema mi se dopada jer ne samo da posle nanošenja kožu ostavlja hidriranom i mekom, već ima i zanimljiv miris koji ostaje prisutan par sati.
     Čula sam da mnogi negativno komentarišu prisustvo parabena, kao i pakovanje jer smatraju da će zbog ambalaže bakterije iz spoljašnje sredine lakše doći do kreme, ali meni to ne smeta. Krema hidrira moju suvu kožu, a uz to i prijatno miriše - to mi je dovoljno da se lepo osećam kad god je nanesem. 

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...