среда, 21. октобар 2015.

Vichy DERCOS - idealno rešenje za svaki tip kose

Lepa kosa je odraz mladosti i zdravlja. Stoga je masna kosa, perut ili opadanje kose često povod za lošiju sliku o sebi i ima vrlo snažan psihološki uticaj. Određeni svakodnevni uticaji poput zagađene okoline, stresa, umora ili feniranja mogu uticati na ravnotežu mikrobioma i potstaći nepravilnosti na vlasištu. Vichy Dercos, vodeća dermokozmetička ekspertiza za zdravlje i lepotu kose, ove jeseni predstavlja 4 proizvoda sa ciljanim delovanjem na kosu i vlasište u promotivnom pakovanju od 400 ml.
Dercos šampon protiv peruti za normalnu do masnu kosu deluje kao tretman za mesec dana. Uz Selen DS, antioksidans tokoferol (vitamin E), salicilna kiselina i ceramid R čine proizvod izuzetno efikasnim i potpomažu pri obnavljanju mikrobioma vlasišta. Ovaj šampon dokazuje svoju efikasnost već kod prvog nanošenja, uklanjajući do 100% vidljive peruti. Vlasištu se vraća zdravlje: perut je uklonjena, ljuštenje regulisano, a kosa postaja meka, elastična i sjajna. Preporuka je da se prilikom nanošenja šampona masira vlasište, ostavi da deluje 2 minuta i da se potom šampon dobro ispere vodom.
Dercos energetski šampon protiv opadanja kose sa aktivnim sastojkom Aminexilom SP94™ i vitaminima PP, B5 i B6 efikasno vraća vitalnost kose od korena do vrhova. Patentirani molekul AminexilÒ održava debljinu i gustinu kose, a njegova efikasnost je klinički dokazana. Savetuje se da se prilikom nanošenja šampona masira vlasište jer se podsticanjem mikrocirkulacije koreni dlaka efikasnije obezbeđuju hranljivim materijama potrebnim za rast. Šampon je idealna dopuna DERCOS Aminexil tretmanima protiv opadanja kose.
Dercos Neogenic šampon za gušću kosu sadrži molekul Stemoxydine koji svojim biomimetičkim delovanjem ubrzava funkciju matičnih ćelija koje su izvor rasta novih vlasi. Time  pruža vidljivo gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta, trenutan i trajan volumen. Kristalna formula sa ultra-laganom teksturom, obogaćena je stilizujućim polimerima za oblikovanje kose koji oblažu i najtanje vlasi. Ne otežava kosu. Lagana i brzo ispirajuća pena čini kosu mekanom, sjajnom i jednostavnijom za oblikovanje. Preporuka je da se prilikom nanošenja šampona masira vlasište, ostavi da deluje 2 minuta i da se  potom šampon dobro ispere vodom. Šampon je idealna dopuna DERCOS Neogenic svakodnevnom tretmanu za ponovni rast kose.
Dercos blagi mineralni šampon primeren je za celu porodicu i sve tipove kose. Blagi mineralni sastojci šampon čine idealnim za čestu upotrebu, a blistava gel tekstura koja se pretvara u kremastu penu omogućava osećaj prijatnosti. Jedinstvena snaga Vichy termalne vode čini kosu snažnijom i sjajnijom  kao i vidljivo zdravijom. Savetuje se da se za dodatan sjaj kose šampon ispere hladnom vodom kako bi se skupile sitne ljuspice kutikule na površini dlake i omogućile optimalnu refleksiju svetla.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...