четвртак, 23. април 2015.

Novi nude trend za usne u 2015.godini

     U želji da izgledamo što lepše i prirodnije često se za pomoć obraćamo neutralnim ruževima za usne, a posebno onima u boji kože. Uostalom, nude nijanse su uvek moderne i mogu se primeniti u svakoj prilici. Istina je da i tu postoje određena pravila - osobe svetlog tena treba da biraju ruževe sa roze nijansom, dok one sa tamnijim tenom mogu odabrati neku nijansu peska. Naravno, ruž nikada ne bi trebao biti previše svetao u odnosu na ten jer bi se time postigao neprirodan izgled.
     Poslednjih par meseci se među slavnim ličnostima pojavio novi trend nude usana. Više nisu aktuelni ruževi boje meda ili oni sa bež nijansom - dovoljno je na usne staviti malo sjajnog balzama i ...to je to. Pogledajte samo primer Džesike Albe koja izgleda stvarno fantastično.


     Evo i jednog predloga:

     Nivea Soft Rose sa mirisom ruže i jojobinim uljem pruža dugotrajnu hidrataciju, a usne čini mekim i glatkim - sasvim odgovarajuće za praćenje novog trenda.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...