уторак, 28. април 2015.

Nivea In-Shower Body Lotion Firming - testiranje

     Mada nisam neki ljubitelj In-Shower preparata, radoznalost me je naterala da isprobam tester ovog Niveinog losiona za zatezanje tela, sa sitnim zrncima Q10 za blagu masažu.
    Prvo da kažem par reči o Q10 - u pitanju je koenzim koji ima ulogu vitamina mladosti jer deluje kao antioksidant neutrališući slobodne radikale koji su glavni uzrok starenja. On povećava energiju ćelija kože, štiti kožu od preranog starenja uzrokovanog sunčevim zracima, obnavlja kožu stimulišući ćelije i potstiče stvaranje kolagena - samim tim, ima veliki značaj za zatezanje kože. 
     Nivea In-Shower Body Lotion Firming ima laganu, gelastu teksturu sa vidljivim zrncima i prijatan osvežavajući miris. Koristi se posle uobičajenog proizvoda za tuširanje tako što se nanese na vlažnu kožu, uz blagu masažu, a potom ispere. Posle toga nema potrebe za nanošenjem nekog mleka ili kreme za negu kože tela.
    Ipak, bez obzira na to što je koža nakon upotrebe ovog In-Shower losiona svilenkasta i nežna, kao i lagano zategnuta, meni je zbog moje suve (i starije) kože potrebna dodatna nega tako da sumnjam da ću se odlučiti za kupovinu ovog proizvoda. Naravno, to ne treba da obeshrabri sve one koji imaju normalnu i masnu (i mlađu) kožu toliko da se uzdrže od kupovine jer je leto pravo vreme za korišćenje In-Shower preparata.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...