среда, 22. април 2015.

La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux

     Iritacije na osetljivom području oko očiju sve su češća  pojava zbog povremenih uticaja poput hladnoće, vetra, rada na kompjuteru i zagađenja, nošenja kontaktnih sočiva, ali i sklonosti alergijskim reakcijama i nuspojava na lekove. Kod povremenih iritacija uzrokovanih uticajima iz okoline i nošenjem kontaktnih sočiva javljaju se suzenje, isušenost, svrab i zatezanje očiju. Neprijatan osećaj vodi do mehaničkih iritacija poput trljanja i brisanja, što na kraju može rezultirati crvenilom, natečenosti i upalom. Osoba sa povremenim iritacijama trlja oči do 15 puta dnevno. Pojačani simptomi vidljivi su kada govorimo o iritacijama koje su uzrokovane alergijama i zbog nuspojava lekova: neprijatan osećaj isušenosti, češanja i suznih očiju, takođe vodi do mehaničkih iritacija i upala, ali u ovom slučaju se mehanički refleksi ponavljaju, vode do ponovne upale osoba trlja oči i do 150 puta dnevno. Ove godine La Roche-Posay predstavlja inovativnu negu za izrazito osetljivo područje oko očiju:
     TOLERIANE ULTRA CONTOUR YEUX intenzivna umirujuća nega za osetljivo područje oko očiju smanjuje osećaj neprijatnosti, svrab i crvenilo. Patentirani kompleks aktivnih sastojaka (Neurosensin, Niacinamid i La Roche-Posay termalna voda) umiruje, štiti i smanjuje osećaj neprijatnosti. Prilagođena formula i hermetičko pakovanje pružaju optimalnu toleranciju za osetljivo područje oko očiju: 0% konzervansa, parabena, parfema, alkohola, boja i lanolina. Hidratantna, sveža i ultra lagana tekstura lako se razmazuje i brzo upija, a razvijena je i posebna tehnika nanošenja za smanjenje trenja. Proizvod takođe pruža dugotrajne rezultate: klinički je dokazano značajno smanjenje iritacija i natečenosti pod oftalmološkim nadzorom.



      ZA KOGA je ova negaZa izrazito osetljivo i alergiji sklono područje oko očiju, povremeni osećaj neprijatnosti, iritacije, natečenosti. Primereno za osobe koje nose kontaktna sočiva.
        ZAŠTO? Trenutno i dugotrajno umiruje iritacije, hidrira područje oko očiju, smanjuje natečenost i vraća osećaj prijatnosti.


Preporučena cena TOLERIANE ULTRA CONTOUR YEUX: 1.843 dinara.




URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...