четвртак, 24. јул 2014.

Vichy Capital Soleil hidratantno mleko za samopotamnjivanje

     Ja pripadam osobama koje ne vole da mnogo svog vremena provode na suncu, pa se u cilju postizanja preplanule kože često obraćam za pomoć sredstvima za samopotamnjivanje.
   Vichy je ovih dana izbacio na tržište hidratantno mleko koje pomaže koži da dobije lepu, preplanulu boju, bez sunčanja. Radi se o proizvodu čija je formula obogaćena sa DHA i koji koži daje prirodnu i ravnomernu preplanulost. U mleku se nalazi i vitamin E koji dodatno pomaže očuvanju dobijene boje.
     Koža dobija tamniju boju već posle sat vremena, a hidratacija traje čak 8 sati. 
     Hipoalergena formula je ispitana na osetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom.
     Mleko za samopotamnjivanje se nanosi dva do četiri puta nedeljno, u zavisnosti od toga kakav se rezultat želi postići. Nanosi se ravnomerno, ali se posebna pažnja posvećuje koži pri korenu kose, oko obrva, gležnjeva, kolena i laktova. Izbegava se područje oko očiju. 
     Već posle prve upotrebe ten je nešto tamniji, a svakim sledećim nanošenjem koža dobija još lepšu, prirodno preplanulu boju sa zdravim sjajem.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...