четвртак, 10. јул 2014.

Eveline Slim Extreme Anti-age

     Eveline tretman protiv starenja kože predstavlja preventivni, kao i korektivni preparat koji pomaže da koža u velikoj meri povrati svoj pređašnji izgled.
     Tokom vremena, pod uticajem sunca, kao i zahvaljujući dejstvu  slobodnih radikala, koža gubi svoju čvrstinu i postaje opuštena - kolagen i elastin koji obezbeđuju potporu koži postaju slabiji tako da ona više nema svoja mladalačka svojstva.
     U Slim Extreme tretmanu glavni sastojci su: bioaktivni silikon+magnezijum (odgovorni za sprečavanje ošećenja vlakana koja su  značajna za opuštanje kože), ekstrakt zelenog čaja (borac protiv slobodnih radikala, pomaže drenažu i intenzivno podmlađuje kožu) i šea buter (regeneriše kožu i sprečava gubitak vode). 
     Svakodnevnom upotrebom proizvoda (ujutro i uveče) uz masažu kružnim pokretima, koža polako gubi opuštenost i vraća zategnutiji izgled.
     Tretman je lagane strukture i malo čudnog mirisa (bar meni). Ja ga koristim već desetak dana i trenutno imam samo mekšu kožu, a nadam se da ću kroz izvesno vreme moći da osetim i druge pozitivne efekte.
     

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...