четвртак, 3. јул 2014.

Afrodita Mineral Water mleko za telo

     Afroditino mleko za telo sa prirodnom mineralnom vodom, ekstraktima aloe vere, krastavca i guarane hidrira kožu i poboljšava njenu elastičnost.
     Poznato je da aloe vera sadrži oko 240 hranljivih sastojaka (vitamini, polisaharidi, amino kiseline, minerali, lignini, polifenoli, enzimi, saponini) i zbog svojih nutritivnih i antioksidativnih svojstava blagotvorno deluje na kožu. Kada joj se doda i ekstrakt krastavca koji ima veliku količinu vitamina E i štiti kožu od slobodnih radikala, kao i ekstrakt guarane koji potstiče cirkulaciju, onda je izvesno da je mleko Mineral Water prava stvar za negu kože tela. Uz to, mleko  ima blag, osvežavajući miris koji dugo ostaje na koži.
     Mleko se brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži, koja je posle njega meka i elastična. A da li zaista ima firming (zatežući) efekat, kako tvrdi proizvođač....  ne znam (mleko koristim tek mesec dana). Ipak, jedno je sigurno - u pitanju je proizvod lagane teksture, prijatnog mirisa i negujućeg uticaja na kožu. Šta je više potrebno?

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...