уторак, 1. март 2016.

Balea buter za usne - cvet limuna i badem


Iako mnogi balzam za usne koriste samo tokom dana, ja ga radi potpunije nege koristim i uveče, pred spavanje - tada se obično odlučujem za preparate bogatije teksture. 


Moj trenutni izbor je Balea buter za usne (19ml) koji u sebi sadrži ricinusovo ulje (omekšavanje kože i njena hidratacija), kokosovo ulje (regeneracija kože), šea buter (održavanje elastičnosti kože), pčelinji vosak (nega kože) i karnauba vosak (ishrana kože). Uz to, prijatan citrusni miris dodatno doprinosi uživanju.
U pitanju je proizvod koji je nešto jači od običnog balzama. Pored toga što neguje usne on im daje i diskretan sjaj (mada mi to ne znači mnogo tokom večernje nege).
Kada koristim buter ne nanosim ga samo na usne već zahvatam i malo izvan njih jer smatram da time doprinosim i negovanju osetljive kože oko usana.
Tokom noći buter neguje usne da bi ujutru one bile meke i nežne, spremne da bolje prihvate obojeni balzam ili neki ruž za usne.

URIAGE Water Sleeping Mask

Priznajem da sam neko vreme zapostavila blog zbog preokupacije drugim stvarima, ali...trudiću se da to ispravim. Danas želim da nešto kažem ...