недеља, 08. мај 2016.

Balea Professional šampon za ispravljanje i sjaj kose

Kada kupujem šampon za kosu ne gledam samo na njegovu svrhu korišćenja, već i na činjenicu da li on izaziva neprijatne efekte. Naime, moja koža glave je preosetljiva i često se dešava da i pored toga što neki preparat ima kvalitetne sastojke on odmah nakon upotrebe izaziva svrab kože glave.
To je i najveći razlog što volim da isprobavam nove šampone, a sve u nadi da će se naći neki koji će biti dovoljno blag i dovoljno efikasan da ispuni svoju delotvornost.
Trenutno koristim Balea šampon za ispravljanje i sjaj kose (DM, 250ml, akcijska cena 199 dinara) koji obećava oporavak i nežno ispravljanje kose, kao i optimalnu refleksiju svetlosti, a uz to ima i anti-statik kompleks koji sprečava da dođe do naelektrisanosti kose.
U sastav šampona, između ostalog, ulaze i glicerin za anti-statički efekat, pantenol za optimalnu vlažnost kose, ekstrakt lotosovog cveta za bolju hidrataciju i hidrolizovani proteini soje, kukuruza i pšenice za jačanje kose i umanjenje procenta lomljenja vlasi.
Tekstura šampona je kremasta, beličaste boje i prijatnog mirisa. 
Za mene je najznačajnija posledica upotrebe to što nisam osetila nikakve neprijatne efekte. Zatim, kosa se lakše rasčešljava, mekša je, dobro hidrirana i ima jači sjaj, ali....što se tiče ispravljanja nisam baš zadovoljna jer smatram da je neznatno. Ipak, kada se uzmu u obzir svi pozitivni efekti mogu da kažem da je šampon solidnog kvaliteta i velika je mogućnost da ga ponovo kupim.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...