уторак, 17. мај 2016.

Balea krema za telo sa vanilom i kokosom

U DM-u se često na akcijama može naći mnogo simpatičnih mazalica. Jedna od njih je i Balea krema za telo sa vanilom i kokosom (500ml, akcijska cena 339 dinara). 
Iako će mnogi tvrditi da je miris ove kreme previše intenzivan, meni se baš to i dopalo - bar u prvi mah. Uz to, kada sam pročitala sastav još sam se više zagrejala za kupovinu - pažnju su mi privukli glicerin (omekšava kožu), kokosovo ulje (za hidrataciju, zaštitu i negu), šea buter (poboljšavanje elastičnosti kože), ekstrakt kokosa (omekšavajuće dejstvo), vitamin E (antioksidant) i ulje avokada (hidrira, omekšava, regeneriše).
Tekstura je lagana (mogla bi biti malo gušća) dok je miris predivan jer me potseća na neka lepa letnja dešavanja. Krema se lako razmazuje i brzo upija. Miris ostaje prisutan na koži par sati.
Moja koža je prilično suva pa joj krema odgovara zbog svog delovanja. Zbog toga je koristim tokom jutarnje, kao i tokom večernje nege, a posledice upotrebe se najbolje vide po mekoj, hidriranoj (kao i mirisnoj) koži. 
Još moram da spomenem da se gruba koža na laktovima skoro regenerisala iako kremu upotrebljavam samo pet dana.
PS. Pakovanje od 500ml je zaista veliko tako da ću se verovatno u narednom (dužem) periodu družiti sa ovom Balea kremom.

IT'S SKIN hranljiva krema sa kolagenom - Made in Korea

Iako zaista vodim računa o svojoj suvoj i starijoj koži tokom zime često se dešava da je ona u groznom stanju. Pod tim podrazumevam veću...