недеља, 01. новембар 2015.

Velnea Soft Cream - Shea Butter + Jojoba Oil

     Velnea krema za telo za šea buterom i uljem jojobe (Lilly, 250ml, 174 dinara sa kuponom iz Lilly magazina) je jedan od preparata koje sam kupila ovih dana.
     U pitanju je krema lagane teksture i prijatnog neutralnog mirisa. U svom sadržaju osim šea butera za sprečavanje isušivanja kože i njenih iritacija i jojobinog ulja koje sa vitaminima E i B, jodom, hromom i cinkom čini da koža bude glatka, sadrži još i glicerin - veliku pomoć za zadržavanje vlažnosti u koži.
     Neko bi rekao da je krema previše blaga i lagana, ali meni to trenutno ne smeta jer je dovoljno da je nanesem na telo posle tuširanja pa da osetim kako moja koža postaje meka i svilenkasta. Istina je da bi mi se više dopadalo da je miris intenzivniji, ali...
     Osim za telo, krema može da se upotrebljava i za negu kože ruku (bar ja to činim) i mogu da kažem da u svom delovanju ne zaostaje mnogo za kremama koje su isključivo namenjene u tu svrhu.

NIVEA Hyaluron Cellular Filler serum

Iako mi je poznato pravilo da tokom zime dnevna krema treba da bude mnogo jača od noćne dok je leti obrnuto, ja sam se odlučila da sada ...