четвртак, 05. новембар 2015.

Hedera Vita - Hidratantna dnevna krema sa narom i koenzimom Q10 za normalnu i suvu kožu

     Kada sam od Hedera Vite dobila dnevnu kremu sa narom i koenzimom Q10 namenjenu borbi protiv bora i prvih znakova starenja pomislila sam - šta će to meni kad sam već odavno ušla u izvesne godine, ali....pokazalo se da nisam bila u pravu.
     Pre nego što počnem sa utiscima želim da kažem par reči o sastojcima - primaran je koenzim Q10 koji štiti ćelije kože od propadanja i starenja, kao i od štetnih uticaja UV zraka, a prate ga nar sa svojstvom potsticanja regeneracije, glicerin sa svojim ovlažujućim delovanjem, pčelinji vosak namenjen negovanju osetljive kože, ricinusovo ulje za sprečavanje gubitka vlage u koži i ulje aloe za ishranu i zaštitu kože od spoljašnjih faktora.
Krema ima prijatan, neutralni miris i gustu teksturu koja se lako razmazuje i brzo upija.
Moja koža je suva i starija tako da, moram da priznam, nisam mnogo verovala u delotvornost kreme i počela sam da je koristim čisto da bih je isprobala. Ipak, posle par dana sam utvrdila da prvo - nemam nikakvih neželjenih efekata (iritacija), drugo - koža mi je postala meka i glatka i treće - nivo hidratacije je došao na optimalan nivo.Što se tiče bora, nemam ih mnogo i veći problem mi predstavlja opuštanje kože, ali u suštini tu može da pomogne samo plastična hirurgija.
Inače - kremu sam koristila posle seruma sa pantenolom i vitaminom F koji je verovatno dodatno uticao na postizanje boljeg kvaliteta kože.

Mesečeva dijeta - pun Mesec 19.februara 2019.

     Sutra, 19 . februara 2019.  u  16h 53min  počinje Mesečeva mena -  pun Mesec . To predstavlja još jednu priliku za gubitak suvišnih...